Tiistai 5.3

Meidän piti alunperin tulla koululle tekemään yhdessä projektisuunnitelma, mutta aamulla päätimme, ettei meidän tarvitse kokoontua, vaan voimme jakaa linkin jokaiselle ja kirjoittaa samanaikaisesti yhdessä projektisuunnitelmaa Google Driven kautta.

Saimme projektisuunnitelman näin yhdessä hyvin kirjoitettua, ja lähetimme sen jo Naanalle. Toivottavasti tämä menee läpi, ettei se tule takaisin uudelleen kirjoitettavaksi. Saimme kuitenkin jokaiseen kohtaan kattavasti tietoa, ja sen pitäisi olla tarpeeksi hyvä projektisuunnitelmaksi.

Huomenna onkin sitten pakollinen aamu koululla, kun on uravalmennus luento. Ja Maksim soitti Annalle tänään ja ilmoitti, ettei meidän tarvitse huomenna mennä Inspikseen, kun tapahtumamme on hyvällä mallillla, joten tapaamme torstaina aamulla yhdeksältä Inspiksen tiloissa. Tapahtuma alkaakin sitten kympiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *