19.3 Maanantai

Taas pärähti uusi viikko käyntiin.

Aamulla tiiminvetäjien palaverissa käytiin viime viikkoa läpi ja fiiliksiä sekä blogin tärkeyttä. Meidän tiimillä blogi on toiminut hyvin ja jos joskus jää kirjoittamatta niin se johtuu unohduksesta tai siitä että kirjoittaja on kipeänä. Hyvä me 🙂

Aamu lähti käyntiin kun Naana kertoi Tanjan tarvitsevan palautetta ja nyt käytetään aikaa siihen. Saimme myös uuden tehtävän ihmiskäsitysseminaariin.

Tiimimme sai kristillisen ihmiskäsityksen ja essentialistisen ihmiskäsityksen.

Aloimme työstää tuota palautetta ja minä kirjasin ja kaikki kertoivat lauseita ja tunteita mitä viikot herättivät. Hyvin erilaisia ajatuksia oli ja kirjasimmekin niitä palautteeseen.

Henkilökohtainen palaute olisi ollut helpompi antaa kun työstimme kuitenkin henkilökohtaisesti viikkojen aiheita.

Sitten ihmiskäsityksen pariin. Arvoimme parit ja Sinja ja Anna saivat essentialistisen ja Suvi ja minä kristillisen. Päätimme käydä pääpiirteet pareittain mutta teemme tiimityönä kuitenkin yhdessä molemmat.

Työskentelymme lähti hyvin käyntiin ja kaikki osallistuivat aktiivisesti. Sainkin idean, että lähdetään kirkkoon haastattelemaan pappia/suntiota ja saisimme sieltä tietoa ja hieman semmoista sanaa mitä ei välttämättä kirjallisuudesta löydä. Soitinkin ristinkirkkoon ja menemme sinne huomenna klo10 koko tiimi. Tähän menee kuitenkin vain hetki ja uskon tästä olevan aiheisiimme hyötyä.

Ihmiskäsitykseen on huominen ja ylihuominen aikaa. Meidän tiimillä on kesätyöhaastattelujen yms takia tosi tiukoilla esim huomisen aikataulu niin nyt meidän pitääkin olla sitten tehokkaita, jotta saadaan aikataulussa tämä tehtyä.

Lähdimme kahden jälkeen kotiin ja huomenna tosiaan kirkkoilemaan kympiksi 🙂

Paikalla kaikki

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *