Tiistai 12.12

No niin, eli ekaa kertaa tätä rustaan. Katotaan mitä tulee 😀
Aamu alkoi työssäoppimis jutuilla ja siihen liittyvillä ohjeilla yms. Osa luokasta oli muilla tunneilla ja pääasiassa luokassa oli vain ”vanhempia”.
Sitten kun koko luokka oli kasassa ,niin alettiin käymää läpi Digitaalista nuorisotyötä, mikä on muuten todella ajankohtainen. Kävimme aihetta läpi oman luokan kesken aamupäivän ja tehtiin tehtävää ,jossa käsiteltiin asiaa mind map menetelmällä. Eka teimme omassa tiimissä ja sitten yhdisteltiin Nipsujen kanssa juttuja mitä oli. Ja sen jälkeen kävimme koko luokan kanssa läpi mitä kukakin ryhmä oli saanut paperille rustattua.

Ruokailun jälkeen tuli luokkaan useampi ihminen (1 pääheppu ja 5 muuta heppua) , ja aloimme käsittelemään aihetta. Luokka jaettiin jako 6:della ja kiersimme eri pöydissä missä olivat nää vierailijat. Pöydissä oli eri aiheet liittyen digitaaliseen nuorisotyöhön ja digimaailmaa muutenkin.
Eka pöytä: mitä tulee mieleen julkkiksista

toka pöytä : mitä ajatuksia otsikot herättää

kolmas pöytä: tekijänoikeuksia arvailtiin/mietittiin

neljäs pöytä: ei luotettavia ja luotettavia medioita aseteltiin paperille

viides pöytä: Siltsu oli aiheena ja häneen liittyvä piri kohu.

kuudes pöytä: nettikiusaamista / mikä/mitä rikoksia tapahtuu ja samalla saatiin tietää rangaistukset mitä voi saada

Sit näitä heppuja kiitettiin ja taputettiin ja sit päivän vika hetki oli ,kun saatiin aikataulua ens vuoden esitystä varten.
Mut tässä tää päivä ja kivaa oli !! 😛 Tiimi on sekasin ku seinäkello ja entistä enemmän varmasti sekoaa,mut hyvässä mielessä xD

paikalla oli  Sinja , Suvi ,Lilli, Anna, Mira ja Marianna

-Marianna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *