Perjantaiiiiii 24.11

Perjantaiiiiii ja tasan kuukaus jouluun, coool. 🙂

Dodiih eli tänää perjantaina oli taas vuorossa 45min pariohjauksia ja päivän ohjaukset aloittivat meidän Mira ja Nuoria Varten tiimin Olavi. Heillä oli aiheena teatteri, draama ja luovailmaisu. Aloitimme menemällä piiriin, jossa alettiin tehdä tarinaa, jossa jokaisen sanan piti alkaa samalla alkukirjaimella, tämän jälkeen meidän piti luoda itsellemme uudet identiteetit ja meidän tiimiläsiten uudet identiteetit oli melko hulvattomat, kuten arvata sattaa. 😀 Oli mm. Irkku 54 pubi-ruusua jne. Meidän piti näissä uusissa identiteeteissä esittää erinäisiä tilanteita kuten museo kierrosta, aurinkolomaa jne. Lopuksi oli vielä Aliaksen tyyppinen arvaus, tosin sanat esitettiin pantomiimillä ja taas jälleen oli todella hauskaa. Miran ja Olavin ohjauksen jälkeen siirryimme ruokatauolle ja hilpeyttä herätti useaan otteeseen esille tuotu lausahdus ”Hei tänää on tortilloita.” 😀 Tosin tortillat oli ihelle kyllä pettymys, koska oli vain lätty ja täytteeksi jauhelihakastiketta, joten päädyin perunamuussiin ja siihen kastikkeeseen.

Ruokailun jälkeen palasimme luokkaan, jossa alkoi Katrin ja Mariannen ohjaustuokio, jonka aiheena oli musiikki, meidät jaettiin neljään joukkueeseen, jossa piti sitten keksiä sille bändille nimi ja jokin iskulause, minun joukkueessani oli Nelli ja Tony sekä mie tietenkii. Meidän bändin nimeksi tuli Tony ja tytöt sekä iskulauseeksi ”Pirun hyvää yritystä, mutta eihän siitä mitään tullut.” Tämän jälkeen vuorossa oli biisikärpänen, jossa meidän joukkue oli aika surkea 😀 Tiesimme yhden biisin, jota mie kävin yrittää laulamassa, mutta yksin sana meni vääriin, saimme kuitenkin heittäytymisestä pisteen, vuhuuuuu! 😀 Biisikärpäsen jälkeen oli vuorossa vielä musavisa, jossa siis piti tunnistaa biisi ja sen esittäjä, tässä Tony ja tytöt oli parempia kuin biisikärpäsessä.

Päivän päätteeksi Naana pyysi meitä siivoamaan luokan, m ja teimme työtä käskettyä. Ihe jäin vielä vähän pidempään, kun muu tiimi oli lähtenyt ja saimme vielä muutaman muun luokkalaisen kanssa hyvät naurut, kun Naana viritteli luokan kuivimpaan kasviin värikkäät jouluvalot, joista tuli mieleen b*r****i…ai mitennii perjantai. :DD

Ensi viikolla jatketaan taas 45min pariohjauksia, sekä maanantaina että tiistaina päiviin täytetty tuovat Taitaja-9 kisat, joissa me Nuvaopiskelijat olemme apuna. Näiden lisäksi jatketaan myös 45min pariohjauksia.

Oikeeee kivvaaa viikonloppuuu! 🙂

Paikallahan olivat, mie, Suvi, Sinja, Anna ja Mira.

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *