Torstai 9.11

Itse kokoonnuin harjun koulun tiimin kanssa klo9.30. Menimme valmistelemaan luokat meidän käyttöömme ja odotimme lapsia. Kun opettaja tuli lasten kanssa hän ehdotti että pitäisimmekin ohjauksen yhteen 10-11.30 kun aikaisemmassa suunnitelmassa ruokatunti olisi ollut kesken ohjausta ja siihen olimme varautuneet. No me äkkiä muutimme koko suunnitelman rakennetta ja saimmekin sen hyvin toimimaan.

Päivä oli itselleni jännä, koska kyseessä oli haastava ryhmä ja minulla ei kauheasti kokemusta ole. Kaikki meni niin hyvin kuin voi mennä ja saimmekin loistavaa palautetta sekä lapsilta että opettajalta. Luokat nauttivat ja osallistuivat hyvin ja tykkäsivät meidän ohjauksesta. Muutama jopa kysyi voidaanko jäädä loppupäiväksikin. Lapset olivat hyvin omanlaisiaan ja joukossa oli muutama syrjäytynyt. Esimerkiksi ennen ruokailua yksi tyttö jäi luokkaan yksin itkemään kun muut lähtivät syömään. Me menimme kaikki tiimissämme tytön luokse nenäliinojen kanssa ja saimme hänet juttelemalla tulemaan mukaamme ja veimme hänetkin syömään muiden kera.

Päivästä jäi todella hyvä ja kannustava mieli. Kävimmekin Hello Dinersissa kahvilla tämän kunniaksi 😀

Juttelimme päivän aiheista Team JuDan wa ryhmässä ha Sinja, Anna ja Suvi olivat olleet kuuntelemassa taitaja infoa ja Lilli on työstänyt tänään 10minuutin ohjaustaan. Heillä on huomenna omien ryhmiensä ohjaukset ja itselläni harjun tiimin kanssa purku kokous.

Tähän on hyvä lopettaa tämä päivä

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *