Tiistai 17.10

Tänään jatkui eilen saatu pjojekti hyvästä elämästä. Olimme rajanneet aiheen liikuntaan ja kysymyksemme olivat 1.Mitä mieltä olet liikunnasta hyvinvoinnin välineenä? 2.Harrastatko liikuntaa? Millaista? Kuinka usein? 3. Koetko liikunnan harrastamisen helpoksi vai vaikeaksi? Miksi?

Aamulla kymmeneltä Lilli ja Mira menivät Kasakkamäen koululle ja keräsivät siellä vitosluokkalaisilta kyselyyn vastauksia. Minä, Sinja ja Suvi menimme kauppakeskus Trioon kahdeltatoista ja haastattelimme siellä ihmisiä. Kun olimme saaneet riittäväksi katsotun määrän vastauksia, menimme vielä koko porukka kahville ja jaoimme tuntemuksiamme siitä, millaisia haastattelutilanteet olivat olleet. Päätimme, että tapaamme huomenna koululla kello 9 ja alamme tulkitsemaan vasatauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *