Maanantai 16.10

Niin koitti uusi viikko ja näin ollen viimenen viikko ennen syyslomaa. Uusi viikko tiesi uuden projektin alkua ja samalla viimeinen kasvattamiseen liittyvä projekti eli kasvattamisen teema päättyy tämän viikon torstaina. Itselläni oli jo viime perjantaina hyvin levoton ja kikattelu fiilis ja se vähän jatkui tänään myös, että vissiin sen loman tarpeessa aletaan olemaan 😀

Itse asiaan, tämän viikon aiheena on ”Millaista on hyvä elämä?” Tehtävä on tarkoitus toteuttaa galluppityyppisesti ja kerätä tulokset yhteenvedoksi ja esitellä ne sitten muille, mutta ei mitään hirmuista teoriapläjäystä, kuten yleensä meillä on ollut. Meidän piti valita jokin yksi osa-alue, joka sisältyy siihen hyvään elämään ja meidän tiimimme valitsi LIIKUNNAN.Tämä valinta oli aika selkeä. Lähdemme toteuttamaan tätä projektia siten, että minä ja Mira menemme huomenna kasakkamäen koululle klo 10 teettämään meidän kyselymme vitos luokalle, Anna, Sinja ja Suvi puolestaan jalkautuvat klo 12 Trioon teettämään samaa kyselyä, Triossa kohderyhmänä ovat nuoret ja työikäiset sekä miehet että naiset. Oli puhetta, että minä ja Mira myös menemmä käymään Triossa, kun olemme oman osuutemme koululla hoitaneet sekä kahvi/lounashetken 😀 Keskiviikkona on sitten tarkoitus kerätä kyselyn tulokset yhteen, sillä torstaina niiden on oltava valmiina facessa klo 11.

Jottei tämä viikko pyörisi täysyn tämän projektin ympärillä ilmoitti Naana meille, että torstaina järjestämme luokassa juhlat ja siitäkös kaikki oli innoissaan. Jokaisesta tiimistä valittiin yksi ns. juhlatoimikuntaan ja meiltä siihen kuuluu Mira.

Innolla lähdemme kyllä tätä hommaa viemään eteenpäin.

Paikalla olivat minä, Sinja, Suvi, Mira ja Anna.

-Lilli-

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *