Torstai 12.10

Aloitimme aamun käymällä läpi työssäoppimisjuttuja. Naana kertoi meille työssäoppimisen ajankohdan ja antoi hyviä vinkkejä, mihin paikkoihin kannattaisi mennä. 9.40 meillä alkoi koulukuvaus. Otimme ryhmäkuvan ensin ja sen jälkeen tiimikuvat ja yksilökuvat. Valokuvauksen jälkeen pääsimme jatkamaan työssäoppimisjuttua vielä vähän, kunnes saimme vihdoin ja viimein aloittaa valmistelemaan meidän projektia.

Teimme ensin posterin aiheestamme ja sen jälkeen siirryimme yhteen luokkaan treenaamaan meidän näytelmää. Kaikilla oli hauskaa, kun kävimme näytelmää läpi. Lilli toimi kertojana ja me loput vedimme omat roolimme. Päivästä jäi mieleen, että nauroimme vedet silmissä ja odotan innolla huomista. Mitä muut ovat keksineet ja miten me suoriudumme omasta aiheestamme.

Paikalla olivat minä, Lilli, Suvi, Anna ja Mira.

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *