5.10 Torstai

Saavuimme koululle yhdeksältä.

Aloitimme heti keskustelun kuinka meidän tiimimme mielestä oli työt sujuneet ja siitä alkoi pitkä keskustelu erimielisyyksistä ja väärinymmärryksistä.

Siirryimme käytävään juttelemaan ettemme häirinneet muita luokkalaisia. Saimme hyvän keskustelun aikaiseksi ja kaikkien mielipiteet saatiin kuultua. Asiat olivat väärinymmärryksiä ja puhuimme ne tiimin kesken läpi. Kaikille jäi tästä hyvä mieli. Aamu menikin tässä ja loppupäivästä oli kirittävä aikataulua kiinni.

Sitten menimme syömään ja ruoan jälkeen minä aloitin tiivistelmän tiivistämistä muille tiimiläisille, jotta tekstiä ei tulisi heille niin paljon. Suvi ja Sinja alkoivat tekemään powerpoint esitystä omasta aiheestaan. Marianna ja Anna keskustelivat tavastaan esittää oma aiheensa muille ja alkoivat myös tekemään powerpointtia. Lilli ja minä kävimme läpi huomista seminaaria ja saimmekin loistoidean esitykseemme ja aiomme huomenna käydä aiheemme hieman erilailla läpi ja mekin teimme pohjaksi powerpoint esityksen.

Tässä välissä kävimme Naanan luona juttelemassa ja tiimiläiset saivat palautetta edellisistä töistään ja puhuimme meidän tiimin toimivuudesta ja siitä kuinka meidän erilaisuus on oikeasti todella hyvä asia ja jos joku meidän tiimistä ei olisikaan mukana emme olisi näin tehokkaita ja pystyisi hyvään lopputulokseen. Saimme myös hieman palautetta siikaniemestä ja meillä oli mennyt siellä hyvin. Sinja esitti Naanalle tiukkoja kysymyksiä ja sai niihin vastaukset.

Paikalla tänään olivat kaikki: Lilli, Marianna, Suvi, Sinja, Mira, Anna

Ja minä allekirjoittaneena kirjoitin taas omasta halustani blogin kun harjoittelen tämän tekoa.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *