Uusi ja 3. projekti

Tänään maanantai alkoi taas tiiminvetäjien palaverilla, jossa kävimme vähän läpi edellistä viikkoa ja projektia. Tiiminvetäjien palaverissa myös sovittiin, että tiiminvetäjät menevät huomenna tiistaina ammattilaisten aamukahveille, jotka järjestetään meidän ”koti”luokassa klo 8.30-10.

Tänään maanantaina myös saimme  uuden projektin, tällä kertaa ei niin laajaa, sillä tämän viikon työskentelyä rikkoo Siikaniemen leiri, joka on keskiviikosta torstaihin. Tämän uuden projektin aiheena on sosiaalipedagogiikka ja pää kysymyksenä, Mitä sosiaalipedagogiikka on Innostuskirja. Nyt. mukaan? Tapamme mukaan kävimme tehtävän annon jälkeen läpi, miten lähdetään hommaa työstämään ja päädyimme siihen, että jokainen perehtyy yllämainittuun kirjaan tämän päivän/illan aikana ja tekee itselleen vähän jotain muistiinpanoja siitä, joita käymme huomenna sitten tiimissä läpi klo 10–>. Tämä projekti pitäisi olla valmiina perjantai-iltapäivään mennessä.

Paikalla tänään olivat: minä, Suvi, Mira, Anna ja Sinja.

 

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *