Tiistai 19.3

Hei kaikki mahtavat ihmiset ja tervetuloa lukemaan mitä tiimimme tiistai päivään kuuluikaan. Aamulla olimme pitkästä aikaa koko tiimi koossa ja kaikki olivat osanneet saapua jopa ajoissa paikalle (jopa minä ja Sinja). Heti alkuun unit lux ja nipsut kertoivat omista tapahtumistaan ja miten ne menivät. Sittenhä siinä tuliki sen jälkeen työssäoppimiseen liittyvää tietoa aika pitkä setti. Sovittiin jo Sinjan ja Suvin kanssa, että tehdään tiimin blogiin uusi sivu, niin kun aikasemminki ollaan hoidettu dokumentointi työssäoppimisten kohdalla.

Sovittii myös että, nähää huomen tiimin kesken ja torstain ollaan menos Suvin kans Inspikselle työskentelemää. Päivän lopuks väännetti viel vitsiä, siitä että ku Suvi on junnu ja joutu osaliistuu junnutestii.

Päätettii, myös että huomenna Mira ja Sinja pääsee verestämään muistojaan ja kirjottavat blogin, joten ei mun eikä Suvin tarvi huolehtia siitä. Pitäkää lippu korkeella, ittenne miehinä ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *