Pe 15.3 ja la 16.3

Inspiksellä vietetyn päivän jälkeen käytiin Suvin kanssa syömässä ja sittne oli aika siirtyä Sammonkadulle, jossa oli Nipsujen järjestämä kevätdisco. Ite toimin siellä järjestyksenvalvojana ja Suvi ja Mira olivat ensiapuvastaavia. Ilta sujuikin rauhallisesti, osanottajia tuli paikalle ja esiintyjät veti hyvin. Kun disco sit päätty kasilt, ni laitettii yhteisvoimin vielä paikat kuntoo, joka tapahtuki aika nopeesti.

Eilisestä discosta toivuttu, joten uuteen päivään virkeänä ja asikkallaan päin suunnattiin Suvin kanssa. Heti kun siine päästiin, ni sytytettii nuotio ja Suvi pääsi tekemään lettutaikinaa. Sitten ku niitä perhekoteja alkoi kiertämään pisteitä läpi, niin puukonkäyttöä ja nuotionsytytystä oli aamupäivällä ohjelmassa. Ensiapulaukutkin oli unitlux hyvin huolehtinu paikalle, jos olis siinä jotain haaveria käyny, mutta sitä ei onneksi tarvittu. Iltapäivällä siinä ei ollutkaan kovin paljon tekemistä, mutta jeesailtiin sitte Suvin kanssa niillä pisteillä missä tarvittiin apua. Hyvä päivä takana, joten tästä on mukava aloittaa viikonlopun vietto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *