Keskiviikko 13.3

Mira pois, muut paikalla.

Tänään aamu alkoi Wanhassa teatterissa, missä kuuntelimme Hymyläisten järjestämää luentoa seksuaalivähemmistöistä. Tässä mukana oli Seta, joka luennoi meille yleisesti seksuaalivähemmistöistä ja sitten oli vielä kokemusasiantuntija, joka kertoi lyhyesti oman elämäntarinansa ja oman seksuaalisuutensa. Luento ei ollut tylsä, vaan Setan puhuja oli todella hyvä ja kertoi hyviä pointteja. Naurettua tuli myös. Kokemusasiantuntija oli myös mielenkiintoinen, ja hänen tarinansa oli koskettava. Näyttely oli hyvä lisä tähän, ja toi erilaisen kuvan tarinasta,

Tämän jälkeen aloimme työstämään viikkotehtävää. Sinja lähti käymään tässä välissä kulmien huollossa, mutta palasi sieltä onneksemme työskentelemään kanssamme. Saimmekin uuden hyvän idean maanantaita varten:

Pelin ensimmäinen vaihe: Pääryhmät: Romanit, Saamelaiset, Seksuaalivähemmistöt. Erilaisia ala-käsitteitä ja kuvia esim. tasa-arvolaki, 6.2 jne. Jokainen tiimi saa oman pelin, eli tulostetut laput, jotka pitää laittaa pääryhmien alle. Kaksi nopeinta tiimiä pääsee jatkamaan.

Kaksi jatkoon päästyä ( en muute tiedä mikä on ton sanan oikee kirjotusmuoto) tiimiä kilpailee visassa haluatko monikulttuurisuusnääriksi. Siinä meillä on erilaisia kysymyksiä määrän x verran, joka tarkentuu loppuviikon aikana. Tässä täytyy vielä kuitenkin miettiä, mikä on vastaustapa; nopeiten vastausvuoron ottaminen, vastauslaput tms.

Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *