Tiistai 12.3

Tänään tultiin kympiksi inspikseen ja kaikki olimme ajoissa. Maksim heitti meille pari aivopähkinää heti alkuun: Ensin piti miettiä sitä, mitä elämältään tavoittelee ja mitkä asiat siihen voivat vaikuttaa. Omat valinnat ohjaavat, mutta sattumat voivat ohjata tien aivan eri suuntaan. Tätä piti miettiä myös tulevan kiertueen mukaan, sillä meidän tiimin valinnat vaikuttavat siihen, mikä on kiertueen lopputulos

Toinen aivopähkinä oli miettiä, ohjaavatko ihmiset elämässä itseäsi positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan. Tätä pohdimme itsekseen.

Näiden jälkeen aloimme suunnittelemaan tulevaa kiertuetta. Keräsimme koulut ja niiden yhteystiedot. Sitten aloimme suunnittelemaan tiedotetta, ja kirjoitimme siihen ensimmäisen tekstin valmiiksi ja keksimme aika paljon hyviä iskulauseita, jotka tekevät tiedotteesta mukavan lukea. Saimme myös oman vihon, johon voimme tiimin kanssa suunnitella tulevaa kiertuetta ja sen pääkohtia. Työskentely lähti hyvin ja nopeasti käyntiin niinkuin yleensäkin. Suunnittelimme sekä isolle taululle, isolle paperille sekä omalle viholle

Tiedotteen tekemisessä yksi tärkeä pointti, joka tuli esille on että täytyyy pitää mielessä mikä on kohderyhmä. Eli ysiluokkaisille mainos tapahtumasta voi olla erilainen kuin tiedote opettajille.

Pakko sanoa, että oli taas aivan törkeen siisti päivä. Hienoa päästä oppimaan asioita Maksimilta, Veikolta ja Villeltä.

Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella, ja palaillaa.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Meidän koulukiertueen tulevat koulut ja rehtorit ja opot kirjoitettuna ylös.
Aloitimme suunnittelemaan mitä kaikkea tiedotteessa pitäisi olla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *