Maanantai 11.3

Shonta kuinka hieno maanantaipäivä taas käynnistyi. Siinä sitten monikulttuurisuus Suomessa aiheesta piti tehdä tiimin kanssa mind-map ja sen jälkeen katsottiin aihetta yhteisesti. Tämä on myös meidän viikkotehtävä.Vapaat kädet siis tutustua aiheeseen ja katsotaan mikä on lopputulos ensi maanantaina.

Päätettiin myös katsoa Kemin kaupunginvaltuuston kokous 28.1.2019. https://www.youtube.com/watch?v=VA0o-7iDhOo

Jälkipyykki torstain tapahtumasta Inspiksen kanssa:

1.Mikä meni hyvin? Suunnittelu lähti hyvin käyntiin, sen jälkeen kun oltiin päätetty mikä tapahtuma on kyseessä. Saatiin ryhmä hyvin haltuun ja keskustelua tuli aikaiseksi. Kerrotiin ohjeet selkeästi ja saatiin homma pakettiin.Tunnelma oli yleisesti hyvä ja oli normaalia työskentelyä.

2.Mikä meni huonosti? Paljon muuttujia matkalla: Inspis perui tapaamisia ja alkuunpääseminen oli haastavaa -> vähän aikaa suunnitella. Suunnittelussa ei oltu otettu kaikkea huomioon, emme olleet tehneet varasuunnitelmaa. Harjoittelu puuttui. Materiaalit tsekattiin liian myöhään.

3.Mitä opitte? Mitä tehdään ensi kerralla toisin?Harjoittelun tärkeys. Keskittyminen itse tapahtumaan.

Jälkipyykin tekemisen jälkeen teimme aikataulun tälle viikolle ja päätimme alkaa miettimään jo viikkotehtävää. Saimme heti hyviä ideoita toteuttamistavasta. Mediaprässin tyyppinen juttu voisi toimia: yksi piste olisi lautapelipiste, yksi tietovisa ja englannniksi. Se jo aiheen puolesta olisi sopiva tähän teemaan ja lisäksi silloin oet:n hensun kielikohtahommeli tulisi siinä esiin. Kolmas piste kulttuurien tunteminen eli valitsemme vähemmistöjä ja tulostamme niihin liittyviä asioita, symboleja jne. Neljäs piste liittyisi historiaan ja tuohon aamulla suvin kirjoittamaan lauseseen maahanmuuttomaasta maahanmuuttomaaksi.

Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *