Ma, Ti, Ke, 4.2, 5.2, 6.2

Maanantaina Mira aloitti päivänsä kello 9 tiiminvetäjien palaverissä ja me muut tulimme normaalisti kymmeneltä. Siinä sitten käytiin koko luokan kesken läpi mihin mikäkin tiimi on menossa projektiin ja miten pitäisi edetä projektin suhteen. Piti myös miettiä, kuinka pidetään kartalla, jos joku tiimiläinen on kipeä. Onneksi viime syksyn jälkeen meillä tämä asia toimii eli jos joku on pois, niin voi hän lukea päivän tapahtumat blogista. Sen lisäksi käytämme aktiivisemmin tiimin wappiryhmää asioden viestintään. Ruokailun jälkeen kokoonnuttii Lystilohkon ja Unitluxin kanssa käymään läpi vielä tiistain suunnitelmat. Päivän lopuksi pidimme vielä tiimin kesken keskustelun, jossa puhuimme näkemyseroistamme asioiden suhteen ja saimme asiat puhuttua joten tästä on hyvä jatkaa.

Tiistaina kouluun yhdeksäksi, tosin Miralla taisi alkaa jo aikaisemmin, koska hänellä oli EA2-kurssi. Ysiluokkalaisia tulikin vain 16 ja siinä sitten heille esittäydyttiin ja laitoimme myös kahvia tulemaan. Suvi ja Sinja aloittivat pitämään tekemäänsä powerpointtia ja siinä sitten kaikki myös kerrottiin työssäoppimispaikoista ja projektipaikoista. Sen jälkee Minni ja Marianne kertoi niitten Intian matkasta ja näyttivät yhden videon sieltä. Sit pelattii kahoot ja lähettii syömää. Ruokailun jälkeen Aino ja Marianne vetivät leikkejä koko porukalle, ainaki siin oli lännen nopein ja palloralli sekä joku sellai katseluleikki ja viel joku nopeusleikki. Sit oliki hyvä väli mennä tutustumaan ykkösten luokkaan ja haasttelemaan ykkösiä ja siinä sitten aika pitkä keskustelutuokio niiden luokassa käytiinki, kunnes jatkettii kierrättämällä tutustujia kampukseen, jonka jälkeen päivä päätty siihen.

Keskiviikkona tultii kymppii ja alettii tehä tän viikon viikotehtävää. Päädyttiin siihen että Suvi ja Sinja alkoi tekemään kysymyksiä joista mä sit tein kahootin. Yllättävän nopeasti saatiin se tehtyä. Joten jatkettii humaktehtävien tekemistä. Projektin suhteen meillä ei ole tällä viikolla mitään, mutta ens viikolla ollaan sinne menossa, josta saamme vielä tietää tarkemmat ajat/päivät perjantaina.

Pitäkää lippu korkeella, pitäkää ittenne miehinä ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *