Torstai 7.3

Tänään oli meidän tapahtuman vuoro, eli siis inspiksen työtekijöille työhyvinvointipäivä. Sinä puol kympiltä alotetti. Ekaks oli vuorossa powerpoint esitys meidän alasta. Sitte meillä oli faktat, eli jokainen sai yhen kortin ja se mikä luku oli niin piti kertoo ittestää niin monta faktaa. Lyhyt tauko ja sen jälkee paperitorninn rakennusta. Päivän lopuks lähettii koko porukka syömää. Paremminki oltais voitu suunnitella ja nyt ei oltu tehty varasuunnitelmaa, kun se huhupuheita peli jäi pois. Mutta nyt on tapahtuma ohi ja sitten myöhemmin olis jälkipyykin vuoro. Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Salpaus diaesitys, jossa kerrottiin meidän alasta ja yhteishausta sekä niistä aloista, jota Salpauksessa voi opiskella. Tätä olisi voitu harjoitella ennen esityksen pitämistä.
Paperitornin kasaamista. Yllättävän korkeita torneja nuoret saivat aikaiseksi, ja meidän tiimin torni oli ylivoimaisesti pienin. Nuoret lähtivät hyvin porukalla tähän mukaan ja heidän tiimityöskentely oli sujuvaa tornia rakentaessa.
Ruoka oli hyvää :). Syötiin mahat täyteen hyvää kiinalaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *