Keskiviikko 6.3

Tänään aamulla oli uravalmennusta, ja keskustelua syntyi paljon. Oli paljon epäkohtia nykyisessä opetuksessa ja siitä, miten oppilaat otetaan yksilöinä huomioon uravalmennuksen kannalta. Tuli paljon ideoita siitä, mitä voisi toteuttaa, mutta suuret luokkaryhmät luovat sen, ettei ideoita ole mahdollista toteuttaa.

Iltapäivällä Annan kanssa tajusimme, että Huhupuheita peliä ei ole ollenkaan luokassa. Yritimme kahdestaan kehittää jotain vaihtoehtoista suunnitelmaa huomiselle tämän tilalle, mutta sopivia lautapelejä ei ollut koululla, joten päätimme, että jätämme sen kokonaan pois huomisesta päivästä ja teemme suunnitelman mukaisesti hyvinvointipäivän ilman huhupuheita peliä.

Annan kanssa jäimme myös tekemään Humakin tehtäviä. Saimme niitä taas edistettyä hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *