Maanantai 4.3.

Noniin nyt on lomat lomailtu ja aamulla Miralla tiiminvetäjien palaveri. Palaverissa ei käyty mitään maailmaa mullistavaa. Aika samaa keskustelua kuin muinakin maanantai aamuina. Miten meni lomalla miten meni sen edeltävä viikko ja mikä fiilis. Kuinka tapahtuma edistyy ja onko mitään mielenpäällä. Siis ihan normaali tiiminvetäjien palsu.

Kympiltä alotettiin koko luokka koossa. Sitten Minni ja Nelli kertoivat Intian matkasta ja sen opeista. Päivän lopuksi käytiin vielä kaikkien tapahtumien ajankohdat, vastuut, vastuulliset tyypit jne. läpi. Tehtiin suunnitelma aiemman blogikirjoituksen pohjalta ja lähetimme sen sähköpostilla.

Sovimme huomisesta, että tulemme klo 12 koululle ja laadimme silloin projektisuunnitelman. Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *