Perjantai 22.2

Tänään tavattiin Inspiksellä kympiltä, ja tarkoitus oli käydä koko tiimin kanssa läpi sitä, mitä teimme eilen sekä käydä myös läpi tulevaa ”Haluatko Miljöönääriksi- kiertuetta”. Miralla on kuitenkin kuumetta, joten eilisen päivän tapahtuman kertominen jää loman jälkeiselle ajalle. Päivämääränä tapahtumalle meillä on loman jälkeisellä viikolla oleva torstai 7.3. Teimme aikataululistan, johon merkkaamme tulevat taphtumat jne. nyt laitoimme sinne jo tiedossa olevat Sinja työvuorot sekä tulevat ea2-kurssin. Sitten lähdimme kävelemään koululle ja koko luokan kanssa sitten käytiin läpi kaikkien tapahtumien ajankohdat ja kuka mihnkin tapahtumaan osallistuisi. Hyvää lomaa kaikille, pitäkää ittenne miehinä ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *