Tisdag och Onsdag

Tiistaina tultii ysiks kuuntelemaan Sakustarsistajutusta jotain informaatiota. Se ei kestänyt kovin kauaa, joten aloimme etsimään työssäoppimispaikkoja. Sitte tehtii tietoisku siitä Inspiksestä ja sen jälkeen alettiin tehdä Humaktehtäviä. Mira oli ea-kurssilla.

Sit keskiviikosta ja torstaista tiimin kans sovitti että, on itsenäistä työskentelyä eli toisin sanoen treenimateriaalin lukemista, hensujen tekemistä. Käytiin myös Sinjan ja Suvin kanssa tekemässä haastattelu liityen niihin humakin tehtäviin.

Perjantaina sitten ollaaki koko päivä Inspiksen matkassa, joten sillon tehdään projektisuunnitelma ja mietitään tapahtuma sekä ajankohta.

Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *