Torstai 31.1

Tulimme koko tiimin voimin koululle 9:30, ja mietimme, mitä teemme tänään koululla. Aloitimme tekemään projekitoiminnan hensuun budjetti kohtaa, joka oli meillä kaikilla tyhjä sillä emme olleet tehneet ennen budjettia.

Budjetoimme Siikaniemen leirin 20 nuorelle, ja hinnaston otimme Siikaniemen sivuilta. Listasimme erilaisia menoja ja tuloja, ja budjettimme jäi 8 euroa plussan puolelle, JEE.

Tämän jälkeen keskustelimme Naanan kanssa projektitoiminnan näytöstä, ja saimme ajan ensi viikon perjantaille 12:30. Tähän keskusteluun liittyy vahvasti myös Annan tylsyys ja hensujen täytön sluibailu, sillä Anna hoiti meille ensi viikon tiistaiksi oppilasryhmän koko päiväksi tutustumaan alaamme.

Vähän turhauttavaa tehdä powerpointtia kasvatus- ja yhteisöohjaajan alasta, sillä opetussuunnitelma on ihan erilainen kuin meillä on nuvalla. Saimme kuitenkin Sinjan kanssa tämän tehtyä. Mira teki koko päiväksi aikataulun ja nakitti hommia muille tiimeille, ja Anna aloitti Kahootin tekemisen.

Tämän päivän hommat on siis tehty, ja ensi viikon tiistai suunniteltu. Eilistä blogia meillä ei ole, sillä Annan mielestä on turhaa kirjoittaa eilisestä palautteesta blogia.

-Suvi-

Keskiviikko 30.1. Koululla oli klo 12 ykkösten kanssa yhteinen palautekeskustelu viime viikon hiihtokisan hommista. Siinä sitten tunnin ajan käytiin tätä keskustelua ja aiheita oli ainakin: asenne, vaatetus, viestintä, markkinointi, työvuorot. Sen jälkeen päätty koulupäivä siihen. Ja juu tosiaan en nähnyt järkeä tosta erillistä postausta tehä ku oli nii lyhyt päivä, joten ajattelin integroida sen tähän torstain blogipostauksen perään. Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *