Tisdag 22.1

Hej alla läsare. Det var intressant dag… joo vaihetaas suomen kielee ku ei toi ruotsi suju. Eli siis aikanen herätys, ja kasilta valmiina työvuoroa aloittamassa, eikä ees ollu kylmä ku oli pukeutunu hyvin.

Siinä saatiin sit hieman ohjeita, että missä mikäkin rasti sijaitsee, ja mitä niillä rasteilla on tarkoitus tehdä. Selvis myös et ringetteä ei pidetty tänä aamuna, koska oli liian kylmä siihen. Se vähän sekoitti aikatauluja, eikä siitä tullut kunnon ohjeistusta, miten ne vaihdot menee, joten jouduttiin päivän aikana sitä vähän soveltamaan sitten. Oli myös mielenkiintoinen tilanne, kun tuli 20 lasta joilla ei ollut omia suksia mukana, niillä ei ollut siten mitään tekemistä ennen kello kymmentä, joten he menivät lämmittelemään sisälle. Jännä seurata tota miten noi on ton organisoinu. Yleensähän se menee niin et hyvä johtaminen voi kaatua huonoon viestintään/tiedottamiseen, eli tiedon kulun kannalta viestintä on todella tärkeä osa johtamistaitoja.

Mira oi tämän päivän ea-kurssilla, Suvilla oli iltapäivävuoro ja Sinja etsi tietoa nuorisokulttuuritehtävään.

Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *