Maanantai 21.1

Päivä alkoi klo 9 tiiminvetäjien palaverilla, jossa kävimme läpi vain kuulumisia ja Naana muistutti keskiviikon hensupajasta meitä. Meidän tiimistämme Annan pitäisi ehdottomasti osallistua hensupajaan.

Palaverin jälkeen kävimme läpi nuorisokulttuuria. Saimme tiimeissä päättää, että mihin aiheisiin perehdymme eniten ja sain yksivaltaisesti päättää, että meidän tiimi ottaa nuorisomusiikin ja pukeutumistyylit. Anna olisi halunnut pelaamisen, mutta ajattelin, että meillä on niin paljon muutakin hommaa, että valitaan helpot aiheet.

Itselläni oli koko päivän kiinnostuskiikarit hukassa ja oli kylmä ja otti päähän. En kuitenkaan löytänyt mökömököpuuta mistään, mihin olisin voinut kiivetä ja ludenurkkauskaan ei houkutellut ilman muita mökkikavereita. Päätimme siis ruokailun jälkeen lähteä kotiin ja palata huomenna sorvin ääreen. Ajattelimme kuitenkin,että voisimme itsenäisesti etsiä tietoa nuorisomusiikista ja pukeutumistyyleistä tiistain ajan ja koota kaikki yhteen loppuviikosta. Paikalla olimme minä ja Anna, koska Mira reissussa ja Suvi hiihtokisoissa.

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *