Perjantai 18.1

Mira poissa, muut paikalla.

Tässä alkuun meidän tiimin ensi viikon aikataulu:

Aloitimme päivän tänään luokassa klo 9, ja aloimme ihmettelemään mitä teemme koululla niin aikaisin, kun meillä on hommat aika hyvin hanskassa. Olimme eilen sopineet, että tulemme koululle ysiksi, ja koululla tajusimmekin ettei meillä ole hirveästi tekemistä. Aloitimme siis Sinjan kanssa tekemään Humakin tehtäviä, ja saimme yhdet tehtävät valmiiksi. Anna yritti täyttää hensuja, mutta päätyi tekemään partiohommia.

Olemme tällä viikolla hakeneet valmiiksi kaikki ne ennalta kirjoitetut tiedot, jota olemme treenien aiheista keränneet. Tietoa on jo ennestään niin paljon, ettei meidän tarvitse erikseen tutustua aiheeseen uudestaan vaan riittää, että tutustumme itsenäisesti niihin materiaaleihin joita meillä jokaisella on.

Teimme tänään myös tavoitteet meidän projektioppimisen kannalta, ja ne ovat:

  1. Oppia mahdollisimman paljon uutta tapahtumien tuottamisesta
  2. Saada projekti päätökseen ja saada projektipaikka
  3. Verkostoitua enemmän ja oppia tuntemaan kolmannen sektorin toimijoita
  4. Oppia enemmän kolmannesta sektorista käytännössä

Pyrimme saamaan Inspiksestä projektipaikan ja tavoitteena on tehdä siellä jonkinlainen tapahtuma. Ensi viikolla tästä tulee kuitenkin varmempaa tietoa, kun käymme paikan päällä katsomassa ja tutustumassa.

12 alkoikin yhteistä toimintaa luokan kesken, ja ruokailun jälkeen odottelimme tämän alkamista. Saimme meidän passit tulevan viikon MM-kisoihin. Sinja olisi halunnut kirjoittaa omaan lätkäänsä ”Forced Volunteer”. Koska Anna ei ymmärrä englantia, tuo tarkoittaa ”pakotettu vapaaehtoinen”

Katsoimme, kun Sinja esitteli meille oransseja vaatteita ja samettisia pöksyjä. Saimme tänään paljon aikaiseksi meidän omassa pienessä ludenurkkauksessa. Annalla ja Sinjalla lähti myös iltapäivällä vähän läpättämään, kun kumpikaan ei halua mennä maanantaina tiiminvetäjien palaveriin.

-Suvi-

tässä me luteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *