Tiistai 15.1

Tänään näimme luokan kanssa yhteisesti klo 12 ja tietoa tuli paljon aikataulullisesti sekä mitä on tulossa. Tiimimme sai kolmannen sektorin niin kuin halusimmekin. Löydettiin myös meidän tiimin kolmen henkilön oma ludenurkkaus, jossa voimme tehdä rauhassa töitä :).

Sovimme että tulemme huomennna ke 16.1 klo 10 kouluun ja silloin meitä pitäisi olla koko tiimi paikalla, joten käymme hieman läpi tätä ja viime viikkoa jotta kaikki ovat ajantasalla asioista. Huomenna myös aloitamme kolmannen sektorin toimijoihin ja mietimme tavoitteita ja tutustumispaikkoja. Kun huomenna koko tiimi on paikalla teemme vielä aikataulun tehtävien tekemiseen.

Iloisella mielellä eteenpäin muutaman luteen kera. Pitäkää itsenne miehinä, lippu korkeella ja palaillaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *