Tiistai 11.9

Tänään herättiin leiriltä aamulla. Sinja ja Suvi olivat nousseet pelaamaan korttia jo puoli7 mutta tuleet nukkumaan takaisin. Sinja oli aivan todella pahalla päällä kun allekirjoittanut (Mira) oli kuorsannut tapansa mukaan koko yön ja Sinja ei ollut nukkunut kuulemma yhtään.

Aamupalalla käytiin kuitenkin yhdessä ja syötiin sulassa sovussa hyvin hiljaa aamiainen 😀

Sitten pötköttelimme vielä huoneessa hetken ennen yhteisten juttujen alkua.

Kävimme työelämän pelisääntöjä läpi ja nämä oli meillä blogissa ylhäällä. Sen ihmeempää niistä ei tullut mutta nuorisotyön arvoista löysimme tämän jota jäimme pohtimaan:

Nuorisotyö vahvistaa nuoren osallisuutta lähiyhteisöissä, eri kulttuureissa ja yhteiskunnassa.

Tämä siksi kun olemme lähdössä nastolaan ja sopiikin siellä olevaan tilanteeseen hyvin ja meidän tulevaan projektiimme koska olemme luomassa nuorille jotain mikä osallistaa lähiyhteisöön ja yhteiskuntaan.

Saimme tietoa nastola projektin alusta ja menemmekin sinne klo10 torstaina mistä tulee aika jännittävää. Vaikka nyt hirveää intoa sinne menoon ei tiimistämme löydy uskon itse vakaasti että kun pääsemme taas vauhtiin meille tulee hyvä draivi päälle.

Sitten pakkasimme kamppeet kasaan ja lähdimme syömään.

Ruoan jälkeen kokoonnuimme kummitettavan tiimimme kanssa. Juho oli satuttanut jalkansa ja kokoonnuimmekin siihen missä hän istui.

Keskustelimme siitä mitä he kenties meiltä toivovat ja kertoivatkin että ovat niin alussa etteivät oikein osaa sanoa kauheasti mutta sovimme että näytämme missä meidän paikka nojatuoliluokassa on ja olemme aina maanantaisin siellä ja jos tulee muina päivinä jotain he jättävät pöydällemme viestiä. Olimme yksimielisiä että wa ryhmää emme luo koska niitä on jo liikaa. He halusivat kuulla meidän top paikoistamme ja kokemuksistamme tiimissä olemisesta ja kerroimmekin heille näistä. Keskustelimme näytöistä ja hensusta sekä erinäisistä muista asioista.

Kummitettavan tiimin kanssa sujuu hyvin ja he ovat kyllä mukavia ihmisiä kaikki.

Keskustelimme blogista ja näytimme omamme ja he olivat vaikuttuneita ja ottivat sen ylös ja aikovat tutkia sitä tarkemmin. Puhuimme myös tiiminvetämisestä mikä keskeytyi kun Juhoa jouduttiin lähteä viemään akuuttiin ja suurin osa heistä poistui tällöin.

Meitä kiiteltiin että olemme saaneet heille hyvän mielen ja he olivat innoissaan että olemme heidän kummejaan. Tästä jäi kyllä hyvä mieli kaikille.

Kävimme leiriltä jääneitä fiiliksiä läpi ja kaikista eilinen oli huippu ja etenkin tuon näytelmän teko ja kummitettavan tiimin innokkuus yllätti hauskuudellaan. Tänään oli kaikilta veto pois kuten huomasi ja kyllä kaikki huokaisivat kun pääsivät lähtemään leiriltä.

Huomenna muu tiimi kouluun paitsi Mira omaan kouluun ja torstaina nokka kohti nastolaa 😀

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *