Maanantai 10.9

Tänään lähettii ykkösten kanssa siikaniemen leirille, mutta ennen sitä jokasen tiimin piti miettii mitä kertoo tiimist muille, no meil tuli heti idea et tehää runo tai räppi ja sit saatiki sellai aikaa nopeesti ku kaikki osallistu tekemisee.

Siikaniemes saatii sit ykkösten tiimeist jokaselle kummitiimi ja ihan hyvin tultii niitten kaa juttuu ja Miraki oli ilonen ku sai vähän aikuisempaa juttuseuraa välillä. Näytettii heille vähän paikkoja.

Sit iltapäiväl saatii tehtäväks miettiä mitä erilaisia rooleja tiimissä on,  ja saatiiki hyvää pohdiskelua siin oman tiimin kesken aikaseks. Arkkityypejäki sit käytii myöhemmin läpi ja päädyttii kummitiimin kanssa pitämään esitys niistä.

Illalla kokoonnuttiin porukalla Saunarakennukselle ja Unit lux oli tehnyt nuva-aiheisen tietovisan, joka tehtiin tiimeittäin. Sen jälkeen oli vuorossa saunomista ja iltapalaa. Pitäkää ittenne miehinä, pitäkää lippu korkeella ja palaillaa.

Tässä vielä liitteenä meidän tiimin esittelyruno liitteenä.

Team Juda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *