Torstai 6.9

Aloitimme tänään koululla klo 9, ja keräsimme Miran kanssa ensiapulaukun kuntoon ohjausta varten. Anna teki tietovisan kysymyksiä valmiiksi, ja kävimme yhdessä ruokailun jälkeen Fellmannin puistossa tarkastamassa ohjauspaikan ja kävimme samalla myös pienellä kävelyllä.

Ohjaus alkoi hieman myöhässä aikataulusta, sillä kota-ryhmä oli erillään ja he tulivat tapaamispaikalle eri aikaan. Ohjauksen alussa kiersimme pienen lenkin puistossa ja ryhmä sai kerätä jonkun esineen luonnosta ja lenkin lopuksi kertoa tästä esineestä minkä on löytänyt. Ryhmä oli vaikea mutta pärjäsimme hyvin.

Ohjauksen loputtua kävimme vielä tiimin kesken jälkipyykin ja fiilikset ohjauksesta läpi.

Työelämän pelisäännöt: 1. Noudata aikatauluja  2. Kunnioita työyhteisöä  3. Huolehdi itsestäsi ja hyvinvoinnistasi  4.Pukeudu siististi ja asiallisesti  5. Huolehdi työtehtävistäsi  6. Ole kohtelias  7.Positiivinen ja avoin asenne 8. Ole oma-aloitteinen

-suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *