Keskiviikko 5.9

Kokoonnuimme tänään koululle klo 9 ja saimme tietää, että menemme Nastolan projektiin seuraavaksi kymmeneksi viikoksi. Kaikki olivat vähän hämmentyneitä mm. kaikista kyydityksistä Nastolaan ja takaisin. Emme oikein olleet tyytyväisiä, mutta lähdemme projektiin avoimin mielin. Kävimme taas alumnia läpi Lystilohkon kanssa eikä ollut mitään uutta alumnia varten.

Anna ilmoittikin yhtäkkiä lähtevänsä 11 partiohommiin. Olimme vähän ärsyyntyneitä, koska tälle päivälle oli paljon hommaa ja jäimme Suvin kanssa kahdestaan. Aloimme suunnittelemaan huomista ohjausta vielä, kun Anna oli paikalla ja työstämään uutta projektia, missä meidän piti selvittää tulevaa projektiamme.

Ruokailun jälkeen selvitimme seuraavat asiat:

Lahden nuorisopalvelut tarjoaa tekemistä ja toimintaa vapaa-ajalla, tukea työelämän alkutaipaleella ja apua haastavissa elämäntilanteissa. Nuorisotyötä tehdään myös eri tavoilla kouluissa. Nuorisopalveluilla on nuorisotiloja ja niiden kanssa toimintaa harjoittaa nuorisoyhdistykset ja nuorten harrasteryhmät. Nuorisopalvelut toimii Lahden koko  alueella. Talotoimintaa on Nastolassa, Ahtialassa, Metsäkankaalla, Joutjärvellä, Mukkulassa ja Launeella. Lahden nuorisopalveluilla on seuraavia hankkeita: Nastola, työllisyyspalvelut, Liikkuva koulu, K16-hanke, Nuorisotiedotus ja Yhessä Lahessa-hanke, koulukiertue ja digihanke. Lahden nuorisopalvelut tarjoaa 13-29-vuotiaille päätoimisesti toimintaa, mutta myös nuoremmat ja vanhemmat huomioidaan. Rahoitus tulee yhdistykseltä.

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *