Maanantai 3.9

Tänään alotettii kympilt yhteisesti ja käytii kyläjuhlist heti alkuu keskusteluu. Sitte siin jotai tietoo tais tulla mitä täl viikol tapahtuu. Sinja oliki tänää mediaprässihommis.

Lotilan koulun mediaprässistä fiiliksiä:

Päivä lähti käyntiin Lotilan koululla 8.30 ja kävimme Jarnon kanssa vielä läpi matskuja ja viime hetken neuvoja. Sitten homma lähti 9 käyntiin kutosluokkalaisten kanssa ja ensimmäinen luokka oli tosi rauhallinen ja jutut pysyivät asiallisina. Toisen luokan kanssa oli selvästi huomattavissa paljon enemmän levottomuutta ja luokassa olikin paljon enemmän meteliä ja juttujen taso oli välillä mitä oli. Me hoidimme Meisin kanssa oman pisteemme kuitenkin hyvi, vaikka välillä pokka vähän petti ja jotkut poikien jutut hieman naurattivat. Viimeisen ryhmän kanssa oli myös sellainen fiilis ettei heitä kiinnostanut tippaakaan mikään, mitä nettiin saa laittaa ja mitä ei. Kuitenkin saimme positiivista palautetta, kuten että materiaalit ovat mielenkiintoisia ja kestimme heitä, vaikka meno olikin levotonta. Jarno kävi vielä päivän lopuksi meidän kanssa keskustelun, miltä päivä tuntui ja kertasimme huomisen aikataulun vielä. Päivä loppui klo 13 jälkeen Lotilan koululla. Huomasin myös päivän mittaan, että tämän mediaprässin ehdottomasti parhaimpia puolia on se, että ryhmät ovat niin erilaisia ja 15 minuuttia on sopiva aika jokaisen ryhmän kanssa.

-Sinja

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *