Torstai 30.8

Tänään saavuimme koululle ysiksi, ja aloimme suunnittelemaan menetelmänäyttöä. Olimme jo eilen saaneet aika hyvän pohjan menetelmänäytölle, ja saimme uusia ideoita, kun Mira tulee meidän kanssa suorittamaan menetelmänäytön. Myös Tony on mukana tässä.

Meillä on alustavasti paikka Nastolan alakoululla, mutta tämä ei ole vielä varmaa. Saimme valmiiksi kaikki rastit elämysrastikierrokselle, ja enää puuttuu vain rastien testaus ja valmiiksi tekeminen. Kaikki olivat innoissaan aamupäivällä, kun pääsimme suunnittelemaan ohjausta, josta olemme kaikki kiinnostuneita ja joka innostaa meitä. Ideat saimme todella nopeasti kasaan, ja muutamia materiaaleja meillä on valmiina Annan partion kautta.

Ennen ruokailua haimme läppärikaapista läppärit, ja aloimme työstämään hensuja. Minulla ja Sinjalla oli eiliseltä jo hyvin tekstiä valmiina, ja Mira aloitti uuden hensun täytön. Anna sai muutaman kohdan lisää omaan hensuunsa. Teimme hensua muutaman tunnin, ja minulla, Miralla ja Sinjalla tekstiä tuli todella paljon, kun taas Anna ei saanut hensua oikein täytettyä. Itse sain hensun tänään valmiiksi, mutta aion täyttää sitä vielä kun ohjaus lähenee ja uusia ideoita tulee esille. Myös Mira sai hensun valmiiksi ja Sinja. Emme aio enää puuttua Annan hensun täyttöön, vaan Anna on  luvannut, että hän täyttää sen itse ilman vierihoitoa tällä kertaa.

Hensua tehdessä tiimiä ärsytti, kun samoja asioita piti toistaa monessa eri hensun kohdassa. Useat kohdat olivat niin samanlaisia, että tuntui vähän turhalta kirjoittaa samoja asioita useisiin eri kohtiin.

Meillä on vielä tänään Naanan kanssa keskustelua koulun kannalta ja menetelmänäytön kannalta.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *