Keskiviikko 29.8

Kokoonnuimme koululle klo 10 ja mietimme hetken Lystilohkon kanssa alumnia ja otimme yhteyttä henkilöihin, jotka haluamme esiintymään alumniin. Itse otin yhteyttä koulupsykologiin. Sen jälkeen lähdimme oman tiimimme kanssa kulinaariin pullalle ja kahville sekä suunnittelemaan tulevaa menetelmänäyttöä. Kaikilla oli hirveästi ideoita ja innostuimme aiheesta niin, että minä aloin tavalliseen tapaani jo stressaamaan aiheesta ja puhuimme välillä toistemme päälle, kun ideoita ja ajatuksia riitti vaikka muille jakaa. Pulla oli hyvää, mutta oli vähän tyhmää herkutella ennen lounasta, koska olimme kaikki ihan täynnä.

Ruokailun jälkeen aloitimme hensun täyttämisen. Se lähtikin sujumaan paljon paremmin, kuin ensimmäisen hensun kanssa, sillä olimme Suvin kanssa todella virkeitä ja jaoimme sitten joka kohdan, kun olimme ensin itse kirjoittaneet tekstimme. Saimme toisiltamme myös hyviä pointteja ja lisäsimme niitä omiin hensuihimme. Annalla oli käynnistymisvaikeuksia, mutta luotamme että hän hoitaa hensun tällä kertaa paremmin kuin viime vuonna. Lähdimme klo 14 kotiin ja ajattelimme mennä tänään bemarilla kiertelemään ympäri Lahtea ja katsastamaan kouluja ja niiden lähiympäristöä. Tämä liittyy tulevaan menetelmäohjaukseemme. Mira oli koulutuksessa, muut paikalla.

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *