20.8 Maanantai

Tänään kokoonnuimme aamulla koululla klo 10, ja paikalla olivat kaikki. Saimme tietää tehtävänannon ja aloimme purkamaan aihetta ja miettimään ideoita. Ideaksi tuli se, että haastattelemme Miran isää, joka on asunut lapsuutensa ja nuoruutensa Helsingissä, kun nuorisotyö kehittyi jengityöstä eteenpäin. Päätimme näin, koska haluamme kuulla, mitä tuolloin oikeasti tapahtui kaduilla ja nuorten keskuudessa.

Aikataulutimme tätä viikkoa sen mukaan, että saamme haastattelun Miran isältä Hartolasta sekä sen mukaan, että saamme asiatiedot hoitoon. Tänään tulimme ruokailun jälkeen kirjastoon ja etsimme kahta kirjaa, joita emme olisi löytäneet ilman Miraa. Tutustuimme näihin kirjoihin ja kirjoitimme yhteisen tiedoston Wordiin jengityöstä Helsingissä 1950-luvulta lähtien. Haimme myös netistä tietoa tähän aiheeseen, ja keksimme kysymykset valmiiksi haastatteluun.

Kirjastossa työskentely sujui aluksi hyvin, mutta jonkun ajan kuluttua minä ja Mira hoidimme kysymykset ja tieto-osuuden loppuun kun Sinjalla ja Annalla ei riittänyt motivaatio loppuun asti.

Aikataulumme menee näin:

Tiistai 21.8: Lähdemme aamulla Hartolaan haastattelemaan Miran isää ja kuvaamme tämän ja teemme videon valmiiksi, jonka sitten esitämme maanantaina.

Keskiviikko 22.8: Paneudumme Sinjan, Annan ja Suvin kesken muuhun aiheeseen liittyviin asioihin. Aloitamme koululla klo 9:00. Jatkamme videon muokkausta jos se jää kesken tiistailta.

Torstai 23.8: Katsomme valokuvia jengiajan Helsingistä ja lisäämme niitä videoon, jos osaamme :D. Aloitamme klo 9:00 koululla.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *