23.4 Maanantai

Tänään aamu starttasi kello 9 tiiminvetäjien palaverilla. Kävimme oman tiimin kuulumisia sekä menetelmätiimin kuulumisia.

Kävimme hieman tulevaa ohjelmaa ja jutustelimme kaikennäköistä.

Sitten kello 10 kokoonnuimme pitkästä aikaa Team JuDan kanssa ja kerroin heille kesähommista mitkä piti laittaa yhteen ja lähettää Tonille.

Kävimmekin kaikkien kesäsuunnitelmat läpi kuka on missäkin töissä tai mitä meinaa kesällä tehdä. Laitoimme Tonille sähköpostilla nuo tiedot.

Keskustelimme sitten maanantaiden tavoitteista kuka mitäkin haluaisi maanantaisin tiimipäivinä meidän tekevän ja mitä olisi kiva tehdä yhdessä.

Kävimme syömässä pitkästä aikaa kimpassa.

Ruoan jälkeen kokonnuimme nojatuoliluokkaan ja aloimme työstämään Annan hensua. Annan kiinnostus kiikarit ovat jälleen hukassa ja kävimme vuorotellen käytävässä hengittelemässä, koska emme saaneet oikeasti mitään aikaiseksi vaikka annoimme melkein vastaukset valmiina ei Annan hensuun ilmestynyt tekstiä.

Patistimme ja neuvoimme ja teimme Annalle post it lappujakin, joissa helpottavia kysymyksiä ja koitimme etsiä Anua mikä lupasi autella mutta eihän hän ole maanantaisin koulussa. Suvi ja Sinja ovat huolissaan kun heillä on jo kohta näyttöarviointi ja Annalla ei edes ensimmäistä kohtaa hensussa tehtynä.

Tämä vaikuttaa meihin nyt negatiivisesti ja vaikka koitamme kovasti ja kaikilla keinoilla niin emme tunnu edistyvän tässä. Olemme tätä nyt kuitenkin kuukauden tehty ja tämäkin päivä mennyt hukkaan kun olisimme voinut tehdä jotakin kehittävää. Ja ainakin itselläni on muitakin hommia tässä menossa.

Kävimme tunteita läpi ja sitä kuinka tämä ärsyttää nyt meitä kaikkia ja kaikkien hermo on tiukalla. Toivottavasti joku opettaja ottaisi nyt vihdoin kopin tästä asiasta ja saisi meidän painettamme purettua.

Tämä päivä siis mennyt hampaita purren ja huonolla fiiliksellä

Paikalla kaikki

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *