PERRRRRJANTAI 13.4

Tänään teimme aamulla Oppaan itsearviointia. Miralla oli täyttämisen kanssa vähän ongelmia, sillä HOKS ei toiminut hänellä. Onneksi se saatiin kuitenkin toimimaan ja Mirakin pääsi täyttämään tämän. Tuntui aika hyvältä täyttää tätä, sillä hensu on jo täytettynä joten oli samanlaisia asioita itsearvioinnissa kuin hensussakin.

Tutustuimme Pecha Kuchaan itsearvioinnin täyttämisen jälkeen. Tämä on esitystapa, jolla voi esittää luovasti esityksen. Tämä perustuu 20 valokuvaan ja 20 sekuntiin (20×20). Tehtäväksi meille annettiin etsiä 20 kuvaa, jotka kuvastavat sitä, mitä olemme oppineet ohjaajuuden jakson aikana. Tästä teimme powerpointin, jossa on ajastettuna kuvat ja 20 sekuntia.

Aloitimme työskentelyn keskustelemalla, mitä olemme oppineet ohjaajuuden jakson aikana. Olemme oppineet ohjaamaan paremmin ja ottamaan ryhmää enemmän huomioon. Tämän jälkeen etsimme 20 kuvaa, jotka kuvaavat sitä, mitä olemme oppineet jakson aikana. Saimme kuvat kasaan ja melkein jokaiseen kuvaan kuvatekstit. Ne kuvat, joissa tekstiä ei ollut, improvisoimme ja keksimme sanoja kuviin esityksen aikana. Ajastaminen meni vähän pieleen, sillä powerpointissa oli vain yhdessä kohdassa ajastus. Loput kuvista menivät vähän sen mukaan, miten paljon sanottavaa niistä oli valmiina tai miten paljon onnistuimme improvisoimaan sanoja, jotka liittyisivät kuvaan.

Kaiken kaikkiaan meidän Pecha Kucha show meni hyvin, ja saimme paljon aikaiseksi 45 minuutissa. Hyvä meidän tiimi!

Pohdimme tänään myös meidän tiimin blogiongelmaa. Blogi on jäänyt vähän vähemmälle kirjoittamiselle viime aikoina. Tätä pitää kuitenkin pohtia ensi viikolla, kun kaikki ovat paikalla.

Tämän jälkeen alkoi leffapäivä ja katsoimme leffaa. Yhdeltä oli mahdollisuus päästä saunomaan.

Tänään paikalla olivat kaikki muut paitsi Sinja.

-Suvi-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *