26.3 Maanantai

Maanantai pärähti käyntiin allekirjoittaneen aamuvaikeuksilla ja täten myöhästyinkin, mutta onneksi vain 5minuuttia 😀 Sinja ja Anna olivat jo paikalla Suvi tuli myöhemmin kun oli työhaastattelussa.

Aamulla meidöt ryhmäytettiin kolmeen ja teimmekin tietovisaa päihteistä, nuoren kanssa työskentelyä sekä puron ylitystä tyynyillä joka vaati tiimityötä.

Loppupäivästä keskustelimme päihteisiin liittyen sekä kuulimme kannabiksen käyttäjän omakertomuksen ja sitten oli tietopaketti kannabiksesta ja vielä kokemusasiantuntija kertomus siitä kuinka aineet ovat vieneet Oskua aikoinaan mukanaan.

Keskustelimme tiimin kanssa ja kaikki saivat päivästä uutta tietoa. Aiheet olivat hyviä ammattimme kannalta ja omakertomukset koskettavia ja silmiä avaavia.

Tiimissämme puhuimme omakertojista sanoin rohkea, vahva. Kaikille jäi mieleen kuinka rohkeaa on avata tuommoisia asioita muiden edessä ja kertoa kuinka on ollut/on vieläkin toipuva narkomaani. Kertomukset veti meidät kaikki hiljaisiksi ja jäämme varmasti miettimään asiaa.

Tietoiskut kannabiksesta oli hieman puuduttavat kun näitä käsiteltiin jo perjantaina ja tiedon kyllä löytää helposti ja oli tuttu aihe. Muuten kyllä kattava päivä ja etenkin alkupäivän pisteet olivat huippuja.

Oli kiva olla tiimeissä joissa ei ennen ole työskennellyt ja etenkin nuorten kanssa joille tuntui olevan paljon uusia asioita.

Hieno päivä tämmöisiä eri aiheiden kanssa lisää 🙂

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *