20.3 Tiistai

Tänään näimme Ristinkirkolla klo10.

Olin eilen soittanut kirkolle ja kysynyt saammeko tulla kyselemään koulutyöhömme asioita ja meitä odotettiinkin siellä. Vahtimestari sanoi käyneensä kysymässä eräältä vapaa papilta tulisiko vastailemaan meille kun hänellä oli alkamassa rukouspiiri ja hän oli suostunut.

Hänen nimensä oli John ja hän oli eläkkeellä, mutta tiiviisti kirkon menoissa mukana. Hän on kiertänyt maailmaa saarnaamassa ja olikin oikea asiantuntija. Saimme hänen kanssaan hyvää keskustelua aikaiseksi ja näihin palaamme ihmiskäsitys seminaarissa sitten. Enempää emme paljasta nyt blogissa.

Sitten menimme Fellmanniaan ja siellä yritimme kirjastosta löytää essentiaalisesta ihmiskäsityksestä lisää tietoa, mutta ei siitä löytynyt 🙁

Näin päätimmekin huomenna aamulla kokoontua kello10 kirjastolla ja käydä sieltä etsimässä ja kysymässä apua jos emme löydä sieltäkään.

Kävimme yhdessä vielä syömässä Felkussa ja kävimme läpi päivän asioita ja sitä mitä ajatuksia esitystavasta on kenellekin tullut. Suvilla olikin hyvä idea jonka aiomme toteuttaa. Tämä vaatii hieman huomenna töitä joten toivottavasti kaikki on huomenna skarppina paikalla 😀

Paikalla tänään kaikki

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *