12.2 maanatai ja 13.3 tiistai

Maanantain blogi jäi tekemättä joten paikataan nyt hieman.

Maanantai alkoi tiiminjohtajien palaverilla. Käytiin tunnelmia läpi miten tiimillä menee mitkä ovat vahvuudet ja entä heikkoudet. Kävimme tiimin kanssa myös nämä keskustellut asiat läpi.

Käsittelimme tunnilla aihetta nykyhetki.

Teimme verkostokarttaa ja käsittelimme ympärillä olevia ihmisiä. Olikin hyvä huomata että levottomasta tiimistämme saikin keskittyneen tiimin edes hetkeksi kun oikein yritimme. Kaikki saivat ideasta kiinni ja saivatkin tehtyä omannäköisensä siitä.

Itselläni heräsi hieman kaksjakoisia tunnelmia tästä kun tarkasteli ihmisiä ja sitä miten tunnen heitä kohtaan.

Paikalla olivat kaikki

-Mira

Tiistaina tunnit alkoivat rentoutuksella ja kävimme mindfullness harjoituksia läpi. Itselleni se oli tuttu asia kun niitä teen muutenkin mutta tiimissämme jatkuva levottomuus sai vallan ja saimmekin hieman palautetta keskittymisestä. Tämä auttoi ja tiimi tsemppasi loppupäivän.

Aloimme työstää tulevaisuutta ja haaveita. Itse vetäydyin erilleen ja laitoin kuulokkeet päähän. Näin keskityn paremmin ja sainkin hirveän tekopuuskan ja aloin askartelemaan ja vääntämään englanninkielisistä lehdistä lauseita ja kyllä minä inhoan askartelua 😀 Pääsin syvälle aiheessa.

Sinja ja Suvi saivat hyvin kiinni ideasta ja tekivät töistään omannäköisensä. Annalla työ hieman takkuili ja teimmekin sen lopuksi yhdessä. Huomasimme kuinka hyvin jo tunnemme toisemme.

Tiimi piti tänään yhtä vaikka kaikilla ei ollut hyvä mieli. Saimme fiilliksen nostettua ylös ja lähdimmekin kahville purkamaan tunteita tästä päivästä ja tulevasta.

Paikalla kaikki

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *