Perjantai 9.3

Elämäkaari tehty hirveässä migreenissä, mutta olen tyytyväinen tulokseen.

Tein vuosi kerrallaan pohtien sen vuoden tapahtumia ja ajatuksia mitä heräsi.

Tehtävä herättää kyllä tunteita ja erilaisia mietintöjä siitä mimmoista minun elämänkaareni on oikeasti ollut. Olen hyvin perillä siitä minkälainen elämäni on ollut ja mitä kehitysvaiheita itselläni on jäänyt väliin ja mitä sitten on käynyt. Olenkin elävä esimerkki siitä jos nämä jäävät väliin mitä voi tapahtua.

Olen myös hyvin onnellinen siitä että olen itse tiedostanut aina nämä asiat ja osannut käsitellä niitä ja hakea apua asioihin jotka ovat tapahtuneet kehitysvaiheiden puuttumisen vuoksi. Käytän myös työssäni kokemusasiantuntijana juurikin näitä kehitysvaiheiden puuttumisen aiheuttamia asioita ja sitä miten olen kääntänyt ne voimavaraksi itselleni. Mietintöjen päivä hauskaa kyllä 😀

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *