Tiimitapaaminen

Tänään torstaina 1.2 olimme sopineet pitävämme tiimitapaamisen koululla, sillä alunperin ehdotut päivät eivät sopineet meidän aikatauluihin. Mutta asiaan kokoonnuimme koululle 9.45 ja aluksi juttelimme niitä näitä ja sen jälkeen aloimme käymään välipyykin kohtia läpi. Kertasimme missä kukakin oli topissa, vaikkakin meillä oli aika hyvin tiedossa se, missä kukakin on ja mitä tekee, sillä seuraamme toistemme blogeja ja pidämme yhteyttä myös wapin kautta. Ainoa mysteeri oli Anna, sillä tiesimme, missä hän on, mutta hieman oli jäänyt epäselväksi, mitä siellä tekee ja miten on mennyt, mutta tänään saimme siihenkin vastauksia. Saimme kaikki välipyykin kohdat käytyä läpi ja muutamia haasteita jokaisen paikasta löytyy, mutta niihinkin on ratkaisu keksittynä, on sitten eriasia onko se ratkaisu mahdollista toteuttaa.

Keskustelimme myös siitä, että olisimme kaivanneet ennen toppi-jaksolle lähtöä enemmän ohjeistusta koulun puolesta. Ja keskustelussa nousi myös esiin se, että olisi kiva saada vastauksia mm. lähetettyihin sähköposteihin tai viesteihin ylipäätään. Muutenkin kysyttyyn asiaan haluttaisi saada kunnon vastaus eikä ympäripyöreitä.

Kävimme keskustelun jälkeen yhdessä vielä syömässä ja noin klo 11.30 jokainen lähti kohti toppipaikkaansa tai Miralla oli etäpäivä, kuten yleensä aina to ja pe.

Eli tiimitapaamisessa paikalla olivat: mie, Anna, Mira, Sinja ja Suvi.

-Lilli-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *