Tiistai 9.1

Tänään kokoonnuimme aamulla klo9 koululle ja Anna oli taas myöhässä.
Aloimme valmistella omaa oppituntiamme koskien nettietikettiä/nettiturvallisuutta.
Saimme ennalta sovitut asiat hoidettua ja oppituntiin tarvittavat videot tehtyä. Niiden tekeminen oli kyllä hieman hankalaa väsyneen tiiminvetäjän vuoksi mutta saimme ne silti tehtyä 🙂
Tämän jälkeen menimme syömään ja ruokailun jälkeen alkoi Nuoria varten tiimin oppitunti koskien Tekijänoikeuksia.
Alkuun oli tietoisku josta olimme Naanan kanssa samaa mieltä että siinä olisi voinut olla kirjallisena tekstiä niin olisi jäänyt paremmin päähän, mutta aihe oli kiinnostava.
Meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja aloimme käymään eri pisteitä läpi.
Peli oli ensimmäisessä ja siinä tulikin paljon keskustelua ja emme olleet ihan kaikesta samaa mieltä. Peli oli kuitenkin todella hyvin mietitty ja siinä tuli ihan kilpailumieli pelatessa.
Toisessa pisteessä oli Olavin tekemä runo johon täydennettiin sanoja ja siinä tuli naurettua ja sitä oli hauska tehdä. Aika helppoa oli ja juttelimmekin sen jälkeen aiheesta ja kävimme omia kokemuksia läpi.
Seuraavassa katsoimme heidän tekemiään videoita ja etenkin Suville ja Minulle oli helppoja mutta oli mahtavaa kun he olivat tehneet noin monta videota.
Loppupyykki oli hieman pitkä mutta saimme siinä auki niitä asioita jotka mietityttivät ja keksimme vielä omia tarinoita joissa tapahtui tekijänoikeus rikoksia.
Mukava päivä.

Paikalla olivat ruokailuun asti kaikki tiimistämme, sitten Marianna lähti sairaan lapsen luokse ja me muut jatkoimme päivän loppuun.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *