Tiistai 19.12

Tänään tiistaina olimme sopineet tiimimme kanssa, että saavumme klo 11 koululle syömään ja valmistautumaan glögijuhlaan, joka oli tänään klo 13-16, jonne oli kutsuttu koulun ulkopuoleltakin porukkaa.

Syötyämme siirryimme luokkaan, jossa mietimme vähän digitehtävää ja mitä siinä voisi olla, mutta jätimme sen kuitenkin taka-alalle, sillä glögijuhlia varten täytyi järjestellä pöytiä ja laittaa hieman jouluista koristusta niihin.

Glögijuhla starttasi siis klo 13, jolloin jo ensimmäiset vieraat saapuivat paikalle, juontajina toimivat Olavi ja Noora. Jokaiselle tiimille oli jaettu myös oma vastuutehtävä ja meidän tiimillämme oli puhe, jonka yhdessä rustasimme, mutta Sinja sai kunnian pitää sen juhlaväelle. Vaikka Sinja kertoi jännittäneensä, puhe meni miusta oikein mallikkaasti.

Glögijuhlassa oli muutakin ohjlemaa  mm.Hymyläisten järjestämä jouluinen näytelmä(oli muuten loistava), arvontaa,leikkiä, yhteislaulua, Olavin aivan loistava freestylerap, kahoot, vapaata seurustelua, jouluÄMPÄRI arvonta ja tietysti glögiä(mie poltin siihen kieleni 😀 ) ja piparia. 🙂 Muut tiimiläisemme olivat jo lähteneet, kun Naana kysyi siivoamaan jääneiltä, mitä mieltä olitte juhlasta ja miusta ohjelmaa olisi ehkä voinut olla enemmän tai sen olisi voinut jaksottaa toisellatavoin, mutta näistä taas opitaan jatkoa ajatellen. Vierailta oltiin saatu positiivista palautetta, joten voidaan olal tyytyväisiä.

Glögijuhlan yhteydessä annoimme Naanalle, Tonille ja Anulle hankkimamme joululahjat(lahjakortit hierontaan tms), he olivat kyllä silminnähden yllättyneitä tästä (lahjonnasta) ja myös mielissään, vaikkakin Toni lohkaisi lausahduksen, josta saatiin hyvät naurut sekä uudenlainen mielikuva kuumikivihieronnalle. 😀 Täytyy jälleen todeta, että meillä on aivan loistavat opettajat(Naana ja Anu) ja taitovalmentaja(Toni),  joten kiitos vaan omastapuolestani jo tässä vaiheessa heille tästä syys-lukukaudesta. 🙂

Glögijuhla päättyi klo 16, jonka jälkeen oli vuorossa luokan siivous sekä kotiin lähtö. Vielä olisi pari päivää jäljellä ennen joululomalle lähtöä, rehellisesti sanoen alkaa ihellä ainakin takki olla melko tyhjä ja loma(mikä loma eli töitä) tulee tarpeeseen. 🙂

Mira oli tämän päivän Vääksyssä vanhuksille pitämässä jouluhetkeä, hän rustaa päivästään siellä tuonnempana.

Paikalla olivat tänään mie, Suvi, Sinja ja Anna.

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *