Perjantai 8.12.2017

Viikko jälleen paketissa, aamulla herätessä tiesi jo, että tänään koulussa tulee olemaan perjantaifiilis ja kyllähän se sitä olikin. 😀 Tuttuun tapaan tiimillämme lähti juttu vähän lapasesta. 😀

Tänään oli myös hieman jännitystä aamulla ilmassa, sillä Marianna palasi meidän joukkoomme pitkän sairasloman jälkeen. Aluksi pöytämme ääressä oli hieman hiljaisempaa, mutta kyllä se juttu siitä lähti luistamaan. 🙂

Tosiaan koko viikon olemma käsitelleet Nuorisolakia ja Vanupoa, tosin enemmän lakia. Tänään meidän oli määrä tehdä oma lakishowme klo 9-11 välillä. Päädyimme tekemään Maija Mehiläis teemalla olevan posterin, silläs tuosta hahmosta on tullut meidän tiimimme juttu jo leiriltä lähtien. Posteriin keräsimme mielestämme keskeisimmät asiat nuorisolaista, kuva löytyy alempaa tästä kirjoituksesta.  Ruokailun jälkeen noin klo 12 aloimme käymään näitä esityksiä läpi, jokaisella tiimillä oli omanlaisensa ja hauskaa taas riitti. 😀 Oli mm. hirsipuuta ja kahoottia ja pakko hehkuttaa, että meidän tiimimme kyllä oli hyvin perehtynyt asiaan, sillä loistimme hirsipuussa, että kahootissa, jossa Annan kanssa nappasimme kaksoisvoiton. 🙂 HYVÄ ME! 🙂

Lopuksi saimme vielä lisätehtävän, joka liittyy digitaaliseen nuorisotyöhön ja tätä alamme työstämään ensi viikolla ja sitä seuraavalla. Meidän aiheekseemme valikoitui nettietiketti ja netti turvallisuus, sillä koemme sen meidän kohdallamme ajankohtaiseksi.

Meillä oli tänäänkin opeharjoittelija Anna ja tiimimme kesken kävimme vähän keskustelua fiiliksistä ja kaikki olivat vähän samoilla linjoilla siitä, että pitäisi esittää ohjeet ja asiat ehkä hieman selkeämmin, sillä joutuu usein kysymään, mitä hän tarkoitti. Toki varmaan ympärillä olevalla hälyllä on osuutta asiaan, että välillä menee jotain ohi. Meidän tiimiä myös hämmensi se, että digitaalista nuoristyötä käydään näin paljon, toki nykyään mennään enemmän ja enemmän tähän digipuoleen, mutta silti se hämmentää. Toki meitä myös mietityttää ensi viikon tiistai, jolloin Karjalaisen Jari tulee pitämään luentoa yms. tästä digitaalisesta nuorisotyöstä, vaikka olemme häntä kuulleet jo aiemminkin mm. Alumnissa. No kertaus on opintojen äiti vai miten se meni. 😀

Päivän päätteeksi kaikilla oli vähän veemäinen fiilis ja stressipeikko meinaa puskea esiin, kun niin paljon kaikkea TODELLA LYHYESSÄ AJASSA. Noo yötöitä luvassa, sillä nukkuminenhan on yliarvostettua. 😉

Tänään oli muuten viimenen päivä, kun Suvi oli tiiminvetäjänä ja hää ilmoittikin, että tiiminvetäjän hulluus on alkanut iskeä häneen, kuten minuunkin(kuulemma). 😀 Maanantana tiiminvetäjän saappaisiin astuukin Sinja, hää on luvannu(uhannut) laittaa meijät tiukoille ja ruotuun(niin vissiin.) 😀

Nyt jos alkais viikonlopun viettoon ja maanantaina levänneenä kouluun sekä uuteen viikkoon, josta muuten ke-pe vietellää tarkkailuhommissa kentällä. 🙂

Paikalla oli mie, Suvi, Mira, Sinja, Anna ja Marianna eli koko poppoo.

 

Tässä lupaamani kuva Maija Mehiläisestä. 🙂

 

-Lilli-

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *