Perjantai 1.12.2017

Jeiiii perjantaiiii ja joulukuun eka, jippii.

Tällä viikolla saimme tosiaan päätökseen 45min pariohjaukset ja samalla tänään päättyi myös tämä jakso ja maananataina alkaa uusi. Tää jakso on kyllä omalta osaltaan ollut henkisesti itselleen melko kuormittava, koska halu panostaa noihin ohjausharjoituksiin ollut suuri. Vaikka itse en minun ja Jussin pariohjausta jännittänyt, niin kyllä se oman vuoron odottaminen oli silti henkisesti melko kuormittavaa, kun halua päästä se toteuttamaan oli suuri. Eilen se pariohjaus sitten miun ja Jussin osalta oli ja miulla olotila oli sellainen kaikkensa antanut ja fiilis, että ”mitäs nyt, tää on nyt ohi.” Siitä ehkä huomaa kuinka paljon on halua panostaa tähän kouluun ja jokaiseen harjoitukseen. 🙂 Eilen oli myös mukava kuulla ryhmänohjaajaltamme Naanalta, että olen ihan oikeassa paikassa, vaikka ohjaajakokemusta onkin, mutta aina on jotakin kehitettävää.

Tänään sitten perjantaina aamulla kokoonnuimme koko ryhmä yhteisesti luokkaan ja äänestimme, mitä voisimme tehdä lauantai koulupäivänä ja äänestyksen tulokseksi tuli leiri/yökoulu. Lauantai koulupäivän päivämäärää ei ole vielä päätetty, mutta eiköhän sekin tässä piakkoin selviä. 🙂

Yhteisten juttujen jälkeen myö tiimit 1-4 siirryimme kuuntelemaan taitovalmentaja-Tonin pitämää turvallisuus ”luentoa”, että miten toimia missäkin vaaratilanteessa ja minne kokoontua esim palohälytyksen sattuessa. Tämän ”luennon” jälkeen suoritimme turvallisuuskävelyn ja annoimme pisteitä, miten turvallisuus asiat ovat meidän työskentelytiloissame hoidettu ja mitkä vaatisi parantamista. 🙂

Turvallisuuskävelyn jälkeen oli vuorossa ruokailu, oli muuten hyvää ruokaa, broileria salsakastikkeessa ja riisiä. 😛 Ruokailun jälkeen työskentelimme vielä 45min ohjausharjotuksen jälkipyykin merkeissä. Nyt on jälkipyykit  ja takki melko tyhjä. Tämän kaiken jälkeen on hyvä lähteä viikonlopun viettoon sekä itse aijon fiilistellä alkanutta joulukuuta. 🙂

Ainiin maanantainahan sitten alkaa uusi jakso, uudet kujeet sekä meillä on uusi tiiminvetäjä Mira, joka nyt lomailee Puolassa keräillen voimia uuteen koitokseen. 😛

 

Paikalla oli kaikki muut, paitsi Mira.

Hauskaa viikonloppua kaikille! 🙂

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *