Maanantai 27.11

Aamulla oli taas tuttuun tapaan tiiminvetäjien palaveri, jossa keskustelimme viime viikon tapahtumista, taitaja9:stä ja toppipaikoista.

Tämän jälkeen Anna ja Milka vetivät meille ohjaksen, jossa sai riehua ja rentoutua. Ohjaus oli mukava, ja kaikille jäi sen jälkeen hyvä fiilis.

12:30 kokoonnuimme Kristan kanssa ja kävimme läpi taitaja9:n pisteitä ja sitä, mitä teemme huomenna. Meidän tiimi hajotettiin niin, että Anna menee toiseen tiimiin eri pisteelle kuin muut meistä. Minä, Lilli,Mira ja Sinja olemme robottipisteellä, jossa kilpailijat kasaavat roboteilla kolmen neliön pinoja. Mira ei päässyt katsomaan ohjeistusta ja pisteen testaamista, sillä hän lähti aikaisemmin menojen vuoksi.

Pääsimme lähtemään tänään koululta neljän maissa, vaikka suurin osa livahti jo paljon aikaisemmin pois paikalta. Aikataulutus venyi hieman tässä, ja se turhautti meitä, sillä istuimme wanhassa teatterissa n. tunnin tekemättä mitään, kun Krista hoiti muita asioita. Meidän tiimistä loppuun asti paikalla olivat kuitenkin minä, Lilli ja Sinja.

Tänään oli myös Sinjan synttärit ja kyllä huomasi kuka on meidän tiimin synttäriprinsessa 😂. Oli hyvä päivä!

Ja paikalla tänään olivat kaikki 🙂

-Suvi-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *