TIIMIPÄIVÄ 23.11

 

 

 

Lilli keilaamassa

Alussa hieman kuvia meidän päivästä.

Tänään Lilli, Suvi, Anna ja Sinja aloittivat aamun keilaamalla lahden hohtokeilailussa. Mira on viettänyt viimeiset päivät sairaalassa ja ensi suunnitelmamme kaupungille syömään meneminen muutettiin, koska tiimi halusi Miran mukaan.

Suvi, Lilli, Anna ja Sinja kävivät syömässä Bus gelattossa jätskejä: vaahtokarkkia, toffee-popcornsuklaa, lakritsi, minttu-suklaa ja Mira on vähän kateellinen 😀

Torstai aamuna Mira sai luvan lähteä sairaalasta ja näin ollen tiimi pakkasi itsensä Lillin autoon ja he hakivat Miran sairaalasta yhdessä. Miraa käytettiin myös apteekissa hakemassa lääkkeet 😀 Mira pääsi myös ensimmäistä kertaa kolmeen päivään suihkuun ja oli hyvin onnellinen 😀

Apteekista suuntasimme Miralle ja tilasimme Maku pizzeriasta ja tässäkin huomasimme eroavaisuutemme, koska kaikilla on eri mieltymykset ja hetken pohdittuamme selvisimme kaikki hengissä ja saimme pizzat tilattua.

Miran kissat saivat hellyyttä ja rakkautta ja kaikki tiimin jäsenet kissaterapiaa ja stressin helpotusta 😀

Juttelimme toisistamme ja lapsuudestamme ja siitä mitä mielipiteitä meillä oli toisistamme alussa ja entä kun Mira hyppäsi kuvioihin. Nauroimme ja hömpöttelimme. Anna myös viillintyi Onskun leluista ja ajeli mönkijällä ja opetti myös Sinjaa ajamaan sillä.

Meidän tiimistä löytyy energiaa ja positiivista asennetta ja tämä päivä paransi meidän välejämme huomattavasti.

Feeling good

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *