Perjantai 17.11.2017

Viikko taas pulkassa ja miun vuoro kirjottaa blogia.

Mie saavuin tänään koululle 8.30, jossa aloimme työstämään Jussin kanssa 45min ohjausharjotusta ja saimmekin sen melko valmiiksi. Muutkin tiimiläiset työstivät omia 45min pariohjauksia, jotka alkavat ensi viikolla. Itse odotan todella innolla, koska näistä käytännön harjoituksista oppii kaikista eniten, vaikka itselläkin tuota ohjauskokemusta on aika paljon, mutta aina voi oppia jotain uutta ja kehittää itseään.

Tiimin kanssa suunnittelimme oman tiimipäivämme ohjelman, joka tulee olemaan keilausta ja yhteinen ruokailu keskustassa. Suvi ja Mira myös kertoivat, että olivat löytäneet selkälihaksensa minun eilen pitämän kuntotestin avustuksella. 😀

Tästä on hyvä taas lähteä viikonlopun viettoon ja maanantaina sitten levänneenä kouluun. 😉

Paikalla olivat siis: Sinja, Suvi, Mira, Anna ja mie.

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *