Torstai 16.11

Kolme päivää on hieman hankala tiivistää koska on ollut eniten tapahtumaa ja ohjausta koko koulussaolo aikanani.

Olemme kaikki tiimeistä 1-4 suunnitelleet ja ohjanneet 10minuutin ohjauksen luokalle. Vähän on itseäni harmittanut kun ihmisiä ollut poissa, mutta olen silti itse tiimini kanssa ollut paikalla ja näin me olemme saaneet kokea muiden ohjaukset.

Kolmen päivän aikana olemme tehneet vaikka mitä venytyksestä impron kautta itsepuolustus lajin liikkeiden kautta origameihin. Olen itse oppinut hirveästi ja eri tapoja ohjata sekä olla ohjattavana. Olen nähnyt eri puolia luokkalaisistani ja muiden tarkkailu ja palautteen antaminen on ollut minulle täysin uusi asia. On kyllä ollut jännittävää tarkkailla muita ja yrittää antaa rakentavaa palautetta. Ajankäyttö on ollut haasteena useille niinkuin itsellenikin ja tästä on hyvä parantaa.

Luokassamme on hyvin erilaisia ihmisiä ja heillä oli omat tapansa ohjata ja pidin kaikkien ohjauksia hyödyllisinä. Huomasin myös itse että minulle ei sovi hierontarinki, koska seuraavana päivänä niskani olivat niin jumissa että kärsin migreenistä kokopäivän. Tästä on taas hyvä oppia ja voinkin ensi kerralla vain hieroa muiden niskoja.

Tiimimme jäsenet Sinja, Lillli, Suvi ja Anna pitivät kaikki erilaiset ohjaukset ja sainkin osallistua muiden ohjauksiin, mutta Suvin ohjaukseen en ehtinyt paikalle. Sinja rentoutti meitä ja keskustelimme liikuntatottumuksistamme. Lilli piti meille kuntotestin josta toivun vieläkin 😀 Suvilla oli muistileikkiä  ja Anna leikitti meitä solmuleikillä ja pyyheleikillä.

Omassa ohjauksessani käytin TRE terapiaa eli tärinäterapiaa. Olen osallistunut ystäväni pitämälle tärinäterapiahetkelle kaksi kertaa enkä ole ikinä itse vetänyt tälläistä ohjausta enkä kyllä mitään itsenäistä ohjausta ikinä ennen. Minulla oli hyvää jännitystä ja yritin rauhoittaa itseäni jotta saisin muutkin rauhoittumaan. Pieniä haasteita oli seinän kanssa mutta sekin onneksi hoitui. Olen saanut ohjaukseni jälkeen palautetta että luokkalaiseni ovat kokeilleet kotona TRE terapiaa ja saaneetkin rentouduttua joten tavoitteeni täyttyi. Myös kosketuksestani olen saanut kuulla ja sainkin lempinimen miracle touch 😀

Tänään mietimme ohjauksien jälkeen mitä teemme ensi viikolla tiimipäivässämme ja päädyimme keilailuun ja syömiseen syyt eritellään Naanalle erikseen.

Huomenna käymme 45minuutin ohjauksien kimppuun ja siitä tuleekin sitten taas uusi tarina ja viikot joita odottaa.

Paikalla olivat tänään Lilli, Anna, Suvi, Sinja ja minä

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *