Tiistai 14.11

Tänään oli se päivä, mitä moni oli odottanut innolla. Saimme vihdoin nähdä osan 10 minuutin ohjauksista ja varmasti kukin meidän tiimistämme odotti omaa vuoroaan, mutta kukaan meidän tiimiläinen ei päässyt vielä tänään pitämään ohjaustaan.

Jokaisen ohjauksen jälkeen oli purku, miten ohjaus sujui ja jokaisella ohjaajalla oli oma tarkkailija, joka sitten kertoi mietteitään ohjauksen loputtua.

Päivä oli täynnä toimintaa, kevyttä liikuntaa, naurua, jännitystä ja kiperiä kysymyksiäkin mahtui mukaan. Lopettelimme ennen kolmea päivämme Jussin ohjaukseen, joka tapahtui ulkona. Se oli hyvä lopetus koulupäivälle, kun pääsi liikkumaan ja veryttelemään paikkoja.

Paikalla olivat Suvi, Lilli, Mira, Anna ja Sinja

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *